Ajankohtaista

Hyvät jäsenet!

Ilmoittakaa osoitemuutoksenne sihteerille sähköpostilla tai kotisivun yhteydenottolomakkeella.

Vuotungin metsästysseura ry soveltaa EU:n yleisestä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Vuoden 2018 jäsenkortit on postitettu. Ilmoittakaa sihteerille, jos kortti ei ole saapunut perille.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:95318 kpl

Uusimmat kuvat

Tapahtumia

Hirvenhiihto 2017 tuloksia

Kilpailukutsu

Ulkoilupaivä 2013

Ulkoilupäivää vietettiin lauantaina 27.4.2013 Suorajärven entisen koulun pihalla. Sää oli aurinkoinen. Osallistujia oli mukavasti. Pilkkijöillä tuli saalista ja matka-arvioijat olivat tarkkana. Grillimakkaroita, kahvia ym. virvokkeita oli hyvästi tarjolla. Arpa- ja kilpailupalkintoja oli riittävästi.

Kiitokset osanottajille! Kiitokset puolustusvoimille ja Teuvo Määtälle, jonka ansiosta saimme järjestää koululle mukavan ulkoilutapahtuman.

Kilpailutulokset

Ulkoilupäivä

Suorajärven koululle kokoontui 22.4.2012 noin 70 henkilöä pilkkimään ja nauttimaan ulkoilusta. Sää suosi, vaikka aurinko ei paistanutkaan. Muutama lämpöaste ja melkein tyyni sää sai pilkkijätkin viihtymään jäällä ja etenkin, kun jäällä kulkeminen oli helppoa yöpakkasten kovettamalla hangella.

Arvonnassa oli runsaasti palkintoja ja melkein joka arpa voitti. Pääpalkintona oli kaasugrilli ja onnetar suosi tällä kertaa Veijo Määttää.

Kiitokset osanottajille ja puolustusvoimille, joka antoi mahdollisuuden taas kerran Teuvo Määtän avustuksella järjestää mukavan tapahtuman.

Ensi keväänä uudestaan!

Kilpailutulokset

Virkistyspäivä

Vuotungin Metsästysseuran virkistyspäivää vietettiin 30.4.2011 Suorajärven entisen koulun pihalla. Osallistujia oli lukuisasti.Tilaisuudessa oli mahdollista osallistua pilkkikisaan, tikanheittokilpailuun, välimatkan arviointiiin. Myytävänä oli tietenkin myös arpoja. Tarjolla oli muunmuassa kuumia makkaroita, kahvia, munkkia, limsaa, karkkia.  Kilpailu- ja arvonta palkintoina oli monenlaista tavaraa riittävästi.

Suuret kiitokset mukavasta tapahtumasta osallistujille ja tilaisuuden järjestäjille.

Kilpailutulokset

Pilkkikisat

Välimatkan arviointi

Tikkakisa